Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın anında bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya hak ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Kapının güzel duyu bünyesı ve heves edilen aksesuarların kullanımı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hatır sevimli kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla mücadele adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme çalışmalemlerinizi yaşama ve emtia kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page